Ingatlanközvetítés

Ingatlanközvetítői tevékenységünket  első sorban Zamárdi, Szántód térségében

végezzük, de a Siófoktól Balatonszemesig terjedő területen  fogadunk megbízásokat és keresési igényeket. A helyi iroda előnyeit kihasználva ügyfeleink olyan információk birtokában tudnak döntéseket hozni egy-egy ingatlan megvásárlásakor, amivel egy távolabbi iroda minden bizonnyal már nem rendelkezik.
Ajánlataink között megtalálhatóak a Balaton partra jellemző kisebb alapterületű társasüdülők, ikerházak, klasszikus nyaralók, családi házak, társasházi lakások, új építésű ingatlanok, építési telkek……… egyszóval minden, ami ingatlan !!!


Ha nem találta volna meg elsőre amit keres, de eljuttatja hozzánk a legfontosabb paramétereket, aminek meg kell, hogy feleljen a keresett ingatlan, partnerkapcsolatainkat felhasználva szívesen keresünk Önnek ajánlatokat más forrásokból is.

 

Előre történő egyeztetés esetén, bizonyára találunk olyan időpontot, ami Önöknek és kollégáinknak is megfelelő egy személyes találkozásra. 
Várjuk megtisztelő érdeklődésüket, akár eladásra szánt ingatlan van a tulajdonukban, vagy éppen most szeretnének ingatlant vásárolni. 
A megbízási feltételekről érdeklődjenek irodánkban.

Köszönjük bizalmukat!